Selskapskjole trendene for 2019

      Comments Off on Selskapskjole trendene for 2019

Image result for Din ultimate guide til populære stiler og silhuetter innen brudekjoler

Våren begynner sakte men sikkert å nærme seg og du har kanskje allerede blitt invitert til ditt første selskap eller vårbryllup. Hvilken bedre måte å starte den nye årstiden på enn å lete etter den perfekte selskapskjolen for årets første fest. Vi hjelper deg her å velge ved å gå gjennom de største trendene for 2019, slik at du er garantert å være blant de mest trendy på festen.

Stroppeløse kjoler og bare skuldre

Trenger du en selskapskjole for vår eller sommersesongen er kjoler med åpen rygg, bare skuldre eller uten stropper gode valg. I tillegg til å være kjoler som både er elegant og sensuelle, vil litt mindre stoff hjelpe til å holde deg avkjølt i varmen dersom du skal i et hageselskap eller lignende. Hos JJ’s House kan du finne en mengde kjoler i forskjellige stiler, og du kan bruke filteret til venstre for å se et utvalg av de kjolestilene du foretrekker.

Det fins en mengde varianter av selskapskjoler å velge mellom, slik at du kan finne den kjolen du liker aller best. Enten det er en havfrue kjole med brede eller smale skulderbånd, med scoop hals eller lange ermer dersom vårtemperaturene ikke helt har slått inn enda.

V-hals og dype utringninger

Også kjoler med V-utringning er blant årets trender. Her kan man velge hvor dypt man ønsker å gå, enten man velger en kjole med tynne stropper og en dyp V-hals for en mer dristig look, eller en mindre vågal utringning. Velger man en gulvlang kjole som også er langermet, vil en dypere utringning passe utmerket for å vise litt hud og gjøre at kjolen virker litt lettere.

Her kan man gjerne eksperimentere og for eksempel velge en A-formet kjole med V-hals og åpen rygg, eller gå for en utringning i form av en såkalt keyhole-kjole, også kalt kjole med nøkkelhull. Disse vil ofte være litt mindre avslørende, men det finnes også her mange valg når det kommer til hva man ønsker.

Nøytrale farger og metallisk

Nøytrale farger som duse rosatoner, beige eller lyseblått er også trendy valg for årets selskapskjoler. Lyse og lette farger passer perfekt til vårkjolen og vil sørge for å gi den et elegant men vakkert uttrykk. Her kan man gjerne kombinere kjolen med tilbehør i andre og sterkere farger, dersom man ønsker å skape litt kontraster mellom tilbehøret og kjolen. Ut fra hvilket stoff kjolen har kan man også finne en kjole som er lett og sommerlig ved å gå for stoff som silke eller chiffon. Ønsker man et litt tykkere stoff som samtidig er lett og komfortabel på, kan en figurnær kjole i stretch og crepe materiale være et godt valg.

En annen fargetrend som er nøytral men som samtidig gir deg det lille ekstra er kjoler i sølv og gull. Her kan man enten gå for en kjole i heldekkende metallisk farge for å virkelig skinne, eller man kan finne kjoler hvor stoff i gull eller sølv er brukt som ekstra detaljer på kjolen.

Paljetter og perler for det lille ekstra

Enten man ønsker en kjole i heldekkende paljetter eller bare på kjolens overdel, vil nok paljetter og perler aldri gå av moten. I år er det derimot innenfor å ta den helt ut å gå for en gulvlang kjole i heldekkende paljetter. Her kan man velge blant kjoler i metalliske farger som virkelig vil få oppmerksomhet eller matte farger om man ønsker en noe mer nedtonet stil. Man kan også velge en kjole i en mindre sterk farge dersom man vil ha paljetter og perler, men ikke ønsker at kjolen skal være altfor prangende.